Business Intelligence & Data Warehouse introduction

Business Intelligence betreft een set van gereedschappen om decision support te geven aan gebruikers en management. Een goed datamodel voor je data warehouse is nodig om grote hoeveelheden aan data te kunnen doorzoeken en analyseren.

Deze cursus betreft een basiskennis over BI en Data Warehouse Design en Architecture.

Wat gaan we doen in deze cursus?

Uitvoering: 3 dagen, 1 dag per 1 2 weken. Lessen kunnen ook online via Skype in 8 a 9  sessies van 105 minuten ongeveer.

Start en investering: zie kostenspecificatie. Heeft u een startgarantie dan start de cursus altijd voor u, we bepalen dan samen de startdatum.

Literatuur: 

Doelgroep: Business- en informatieanalisten, functioneel beheerders, database ontwerpers maar ook belanghebbenden uit de business die bezighouden met het vastleggen van de informatiebehoeften binnen een organisatie. Architecten, ontwikkelaars en gebruikers die betrokken zijn bij het specificeren van informatieverzamelingen en informatiesystemen voor gebruik in het business intelligence proces.

Niveau & voorkennis:
 geen voorkennis nodig, hbo-denkniveau wordt verondersteld. 

Examen:
Het examen bevat 30 meerkeuzevragen, is open boek, duurt een 105 minuten en bij 17 vragen of meer goed ben je geslaagd. Je ontvangt dan van The Business & IT Exams Association het advanced level certificaat “Certified Business Intelligence Specialist”.