Examen incompany

Bij incompany cursussen kan CAI het examen ter plekke afnemen. Voordeel: geen reistijden en examendatum is in overleg te plannen voor de groep van deelnemers. De organisatie moet wel examenruimte/lokaal beschikbaar stellen dat voldoet aan de examenlocatieeisen.

Betreft het geen computergestuurd examen dan gaan gemaakte examens naar de examenorganisatie die het werk nakijkt en beoordeeld. Examencijfers zijn in beginsel binnen 4 a 8 werkdagen bekend.

CAI is intermediair en kan inhoudelijk niets aan examens veranderen en kan zich niet bemoeien met de uitslag en beoordeling. Examenorganisaties zoals bijvoorbeeld ECDL, EXIN of APMG zijn de partijen die daar verantwoordelijkheid voor zijn.

Een surveillant die toezicht houdt bij de examens is verplicht. Voor de inzet van deze persoon wordt een dagdeelprijs berekend en bijkomende reiskosten.

Het is bij uitzondering toegestaan dat andere kandidaten, zijnde niet werknemers van de organisatie waar de incompany cursus is uitgevoerd, meedoen aan de examenzitting. Dit wordt in overleg bepaald.

Wil je meer informatie dan kan je terecht bij onze examenadministratie dan kun je terecht bij onze examenadministratie c.q. mw. Marion Jansse of Renate Brusse (070-2093021, tussen 9:15 uur en 16:30 uur of emailen marion@cai-opleidingen.nl / renate@cai-opleidingen.nl