Master titel behalen

Wij verzorgen een geaccrediteerde Master of Business Administration ICT in Business.

Via CAI en de universiteit doorloop jij een Executive MBA ICT In Business programma. Duur ongeveer 18 a 24 maanden in deeltijd. Het programma omvat 72 studiepunten. Kosten; zie hier. Prijzen masterclasses, zie hier.

Deze master is een unieke samenwerking tussen University of Business & International Studies, Genève en CAI. Het is een geaccrediteerde executive master opleiding met focus op ICT in Business vakken zoals vergelijkbaar met de Master of Science ICT in Business van Universiteit Leiden. Inhoud van vakken van deze masterstudies lijken veel op elkaar en zelfs de docenten die CAI inzet, verzorgen vakken uit beide master opleidingen.

De EMBA-ICTiB heeft het voordeel op de Master of Science ICT in Business van Universiteit Leiden dat vakken in 3 dagen kunnen worden gevolgd (wel met een doorloop van 6 a 8 weken), in de avond, soms on-line, de planning flexibel is en vooral; er is geen wetenschappelijke onderzoeks component. Wel zal bij elk vak een onderzoek gedaan worden maar meer met de focus op praktijk en de eigen werkomgeving van de student.

Een ander sterk punt is modulair studeren, dat wil zeggen dat per vak kan worden ingeschreven, pas als 66% van de vakken is gevolgd wordt men ingeschreven aan de Universiteit van Genève. Eerder mag altijd.

CAI heeft in de laatste 10 jaar veel ervaring opgedaan met het begeleiden van studenten en verzorgen van vakken, zie de persberichten uit het verleden.

CAI en Universiteit Leiden gaan samenwerken.
CAI en een master voor de werkende ICT-er.
CAI en Universisteit Leiden, ondertekening van het contract.

Financieel is de studie ook interessant, kosten kunnen gespreid worden en studiekosten zijn aftrekbaar van jouw inkomstenbelasting (zolang dit door de overheid wordt toegestaan). Wat zijn mijn studiekosten? Klik hier.

Voor meer informatie kan contact opgenomen worden met studieadviseur drs. ing. Martin Bruijn RI (070-2093021/0650-271770), martin@cai-academy.nl