Examen, garantie en motivatie

Wij kunnen kwaliteit van de opleiding garanderen (zie ons Quality Assurance Plan) en je begeleiden in het geval je een examen niet hebt gehaald. Ben je gezakt voor een examen dan is er meestal inzicht in je betreffende zwakke punten en kan een besprekingsmoment worden ingepland om hier aandacht aan te besteden. En er is 100% slagingsgarantie (klik hier voor meer informatie).
Dus wil je examen doen, onze slagingspercentages zijn hoog en er is goede nazorg..

Situationele omstandigheden
Is jouw examen bij ons op locatie dan kunnen wij anticiperen op filevertraging of ander soort adhoc problemen waardoor je een examen niet zou kunnen bijwonen.
Invloed van examinerend instantie en examencommissies bij EXIN
CAI heeft beperkt inzicht in of toegang tot examenvragen. Of een examen goed is opgesteld door de examencommissie, is niet aan CAI om te beoordelen. Wel kan CAI jouw klacht doorsturen aan deze examencommissie zodat het examen kan worden verbeterd of er een antwoord komt op je klacht. De kans is natuurlijk aanwezig dat je een examen kan krijgen wat je niet goed ligt of waarin lastig geformuleerde vragen staan, etc.
Nabespreken en inzage van examen
Doe je examen bij HINFON-CAI, dan kan je na het tentamen direct de vragen en antwoorden bespreken en dit terugkoppelen aan docent of examencommissielid.