Prijzen Master programma

Je kan op twee manieren studeren op master niveau; een 2 jarig standaard programma of per losse masterclass.

Prijzen voor een programma zijn 32.000 euro. Dit kan modulair worden gefactureerd tenzij je je ineens inschrijft voor het programma. De losse masterclasses betreffen 3 lesdagen, doorloop een 4 tot 6 weken. Of in de avond (5 sessies, doorloop 5 a 8 weken). Prijs van een losse masterclass van 4.5 EC is ongeveer 1850 euro (410 euro per EC, excl. 21% BTW, of 450 euro BTW vrijgesteld per EC), er zijn bijkomende examenkosten (180 tot 280 euro) en eventuele assessmentkosten (495 euro).

facturering
Er kan betaald c.q. gefactureerd per masterclass.
Laatste 5 vakken en afstuderen wordt vooraf, in één keer gefactureerd zijnde 10.200 euro. Te betalen in maximaal 2 termijnen.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze opleidingcoördinator dhr. Martin Bruijn (0650-271770).

toelatingeisen
Toelatingseisen voor het laatste onderdeel aan de universiteit zijn: HBO-diploma op ICT-gebied en 2 jaar werkervaring. Voor de verbreding is 3 jaar werkervaring en minimaal HBO-denkniveau vereist. Geen bachelor getuigschift is vereist voor de losse masterclasses.

vrijstelling
Masterclasses of onderdelen gevolgd bij CAI opleidingen worden via een EVC procedure aan de universiteit bekeken door de examencommissie opdat er wellicht vrijstellingen mogelijk zijn als je later student wil worden en een master programma aan de universiteit wil gaan volgen.

verplichten vakken
Het programma kent 14 vakken, en een combinatie afstudeerproject + verdiepingsvak. 3 vakken zijn als keuzevak in te vullen. Voor twee vakken kan er daarnaast vrijstelling zijn, dus minimaal 8 verplichte vakken of verplichte assessments (dan geen vak volgen maar je paper verkregen uit een vergelijkbaar vak, wordt beoordeeld).